SUNGROW – a stabil partner

A Sungrow Power Supply Co. Ltd a vezető kínai high-tech vállalkozás a megújuló energiát átalakító és tároló berendezések, azaz a napenergia, szélenergia és az energia tárolás területén. Tevékenysége kiterjed a kutatás-fejlesztéstől a gyártás, értékesítésen keresztül a szerviz kiszolgálásig. Az 1997-es alapítás óta több, mint 100 Gigawatt telepített megújuló energia projektet szállított világszerte.
A fő termékek a napelem rendszerek PV inverterei, szélenergia átalakítók, energia tároló rendszerek, úszó naperőmű rendszerek és komplett naperőmű rendszerek.

A Sungrow ma a legprofitábilisabb inverter gyártó a piacon, egyedüli, aki 100% hitelképességgel rendelkezik, egyben piaci részesedése elérte a 22%-ot második helyen a világpiacon, mely pozíciót 2015 óta őriz. Ez a háttér a hosszútávú biztonság záloga, mely egy 30 évre szóló befektetésnél kulcsfontosságú. A Sungrow nem fog eltűnni 3 év múlva.

 

Sungrowpower - KRS Invest - napelem telepítés

A Sungrow inverterek legfőbb jellemzői

GARANCIA

10 év garancia az alapárban minden 2,5-20 kW inverterre.

MAGAS HOZAM

Az iparágban a legjobb hatékonyság: 98,2% Rugalmas napelem-string konfigurációk, legfeljebb 1,3 DC/AC arányig.

BIZTONSÁGOS ÉS TARTÓS

Beépített túlfeszültség-levezetők és maradékáram elleni védelem. A legmodernebb technológia biztosítja a hosszú élettartamot. Magas, C5-ös korrózióvédelemi besorolás.

INTELLIGENS IRÁNYÍTÁS

Sok funkcióval ellátott online WEB kezelés, mobil APP, iSolarCloud Web portál, WIFI. Interneten keresztül Firmware vezeték nélküli frissítése. Energiaáramlás átláthatóságának növelése Sungrow intelligens mérővel.
Dinamikus betáplálás pontos vezérlése.

EGYSZERŰ ÉS FELHASZNÁLÓBARÁT

Könnyű, tömegű kompakt készülék.
Egyedi dugós csatlakozók a gyorsabb telepítés érdekében. Beépített szintezővel ellátott szerelőlap és
alkalmazáson vagy LCD-képernyőn keresztüli gyors és egyszerű üzembe helyezés.
10 kW méretig hangtalan működés (ventilátor és mozgó alkatrész nélkül).

 

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

Az inverterek magas minőségi szabványoknak felelnek meg, Európában a TÜV Rheinland, TÜV SÜD, CSA, UL und CNAS minősítésekkel rendelkezik.

Írjon üzenetet!

Ha kérdése van a Sungrow termékekkel kapcsolatban, írjon nekünk üzenetet az űrlapon keresztül és felvesszük Önnel a kapcsolatot.