Karrier

MEGÚJULÓ ENERGIÁT MINDENKINEK!
AMIÉRT ÉRDEMES DOLGOZNI

Független kutatók csoportja elkészített egy több mint 40 országra kiterjedő nemzetközi tanulmányt, mely szerint a nagyvállalatok munkavállalói értelmetlennek tartják munkájukat, nem érzik, hogy általuk szebb és jobb hellyé válik a világunk. A Sungrownál végzett munka azonban nemcsak hasznos, hanem létfontosságú is, mert most ránk, a közös munkánkra van szüksége a Földnek, hogy lehessen jövőnk.

Ha Önnek a bolygónk megmentése nem elég nyomós indok, amiért érdemes a Sungrow csapatához és hazai forgalmazójához, a KRS Investhez csatlakozni, akkor talán a további érvek meggyőzhetik Önt, hogy dolgozzon velünk.  A pragmatikus, nyitott és kellemes vállalati kultúra világszerte vonzza a tehetségeket. Éppúgy, mint a Sungrow dinamikus fejlődése. A vállalat gyors nemzetközi terjeszkedése miatt a munkahelyteremtés, és -fejlesztés világszerte lehetséges, ugyanis a napenergia elérhető és szükséges az egész világon.

 

KÜLDETÉSÜNK: EGY TISZTÁBB JÖVŐ

Hogyan tehetnénk többet a jövőért, minthogy belefektetjük munkaidőnket, energiánkat annak érdekében, hogy a Földet fenntarthatóvá tegyük a minket követő generációk számára? A Sungrow hazai forgalmazójánál, a KRS Investnél dolgozni nemcsak munka, hanem küldetés, amiért nap, mint nap büszkeség tölthet el.

ALAPELVEINK

A jó munkakörnyezet és a csapatorientált kultúra elősegíti, hogy nagyszerű eredmények születhessenek, és a személyes jólétet. Vállalati kultúránk ennek a légkörnek a megőrzése és védelme elvén alapul, amelyek szabályozzák viselkedésünket és interakcióinkat. Ezek magukban foglalják a nyitottságot, az igazságosságot, valamint a demokratikus és gyakorlati megközelítést az összes kihívással szemben.

SZEMÉLYES FEJLŐDÉS

A személyes fejlődés elősegítése érdekében lehetőséget kínálnak arra, hogy csatlakozzunk a „Napraforgó programhoz”. A program különféle munkahelyi képzésekből áll, amelyek kombinálják a külső képzéseket, a kiszervezett és a belső képzési programokat.