Hivatásunk

MEGÚJULÓENERGIÁT MINDENKINEK!

A klímakatasztrófával kapcsolatos vita bármely oldalán is áll, a tényt el kell fogadni, hogy éghajlatunk változik – és nem jó irányba.
Egyszerűnek és logikusnak tűnhet, hogy megújuló energiaforrásokkal felvehetjük a harcot a klímaváltozással. Felmerül hát a kérdés: Miért nem használ a világon mindenki tiszta energiát? Ha olcsó megújuló energiát szeretnénk, akkor nyilvánvalóan a nap felé kell fordulni, ugyanis a világ energiaszükségletének kielégítéséhez elegendő már napi háromórányi napsütés.
A Sungrow 1997 óta foglalkozik zöldenergia termeléssel. Termékeik és szolgáltatásaik már 60 országban segítik a megújuló energia termelését. Kutató-fejlesztő csapatuk nemzetközi szakértőkből áll, akik elkötelezettek, hogy prémium megoldásokat biztosítsanak globálisan ügyfeleiknek, illetve óvják a Földet, amelyen élünk.

TÖBB, MINT 22 ÉV TAPASZTALAT

A Sungrow Power cég fennállása során számos akadállyal és problémával találták szembe magukat. Az 1980-as években a napenergiát nem igazán tartották erős, megbízható energiaforrásnak. Azóta más megújuló energiaforrásokkal karöltve a napenergia a világ energiamixének részévé vált. A Sungrow története 1997-ben kezdődött…

A SUNGROW VILÁGSZERTE ELÉRHETŐ

A világon több mint 190 ország és náció létezik. Közülük már 60 helyen jelen van a márka, és telepített bioenergia előállítására alkalmas eszközöket. Ez tökéletes első lépés egy tisztább és fenntarthatóbb jövőért, de továbbra is sok a teendő.

TÖBB, MINT 87 GIGAWATT

Abszolút értékben mérve a Sungrow már 87 GW energiát biztosít világszerte. Lenyűgözőnek tűnhet ez a szám, azonban a világ energiaszükségletét tekintve még van hová fejlődni. 15% piaci részesedéssel rendelkezik a világon, de ígérjük, tovább fogunk dolgozni egy tisztább jövőért együtt! Végtére is, mi mindnyájan együtt élünk a Földön, és ugyanazt a levegőt szívjuk.